O meni

Dobrodosli na carobno putovanje sa astro marijom, kroz dubine duse, spoznajom sebe i svog unutrasnjeg sjaja.

Par stvari o meni

Moje ime je Marija, u znaku sam Rak, podznak Škorpija, sa Mesecom u Jarcu. Studirala sam Astrologiju na Keplerovom Institutu, praktikujem Astrološke konsultacije uz razne energetske prakse, vodim radionice za manifestaciju. Od 2019. godine sam u Reiki praktičar, 2022. sam završila Master stepen. Od nedavno sam praktičar TM-a (transcendentalne meditacije).

Moj pristup astrologiji

Kroz svoje znanje i iskustvo, podrska sam drugima na putu kroz spoznaju sebe i otkrivanju sopstvenog punog potencijala. Verujem da svako od nas ima unutrasnju mudrost i snagu, a moja uloga je da ih podstaknem da pronadju svoj put ka licnom razvoju i ostvarenju. Radujem se svakoj prilici da pruzim vostvo i pomognem drugima na njihovom duhovnom putu.

Par stvari o mom ličnom pogledu na astrologiju

Astrologija mi je oduvek sluzila kao putokaz, smernica, jezik univerzuma prekokojeg citamo sopstvena licna upustva kroz tok zivota. Odavno sam razumela da kada spoznamo svet u sebi, lako mozemo menjati i svet oko sebe. Izuzetno mi je vazan put duhovnosti, zivot u sadasnjem trenutku i veza sa visom univerzalnom istinom.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

Prijavite se da na email dobijate obaveštenja o astrološkim dešavanjima i novim programima


©2023, Astro Marija. Sva prava zadržana. Designed with  by Impaktiva