Usluge (Konsultacije 1:1)

Dobrodošli na čarobno putovanje sa Astro Marijom, kroz dubine duše, spoznajom sebe i svog unutrašnjeg sjaja.

Natalna karta

Natalna karta je početna tačka u dubljem uvidu sopstvenih potencijala, istraživanja svojih vrlina, talenata, svrhe Duše, kao i potencijalnih kočnica i izazova. 
U sklopu natalne karte obrađujemo detaljan psihološki profil, osvrćemo se na sve teme života, počevši od naših korena, porodice, uverenja koja smo dobili kroz njih, zatim kroz ljubav, brak, karijeru, novac, zdravlje i samu evoluciju Duše.
Osvrćemo se na opis trenutnih energija, pregleda godišnjeg horoskopa i bitnih perioda.
 

Cena:

Online/audio konsultacija od 1,5h – 65e
 
Pismena konsultacija – 85e
 

Godišnji horoskop

Godišnje prognoze pružaju nam uvid u generalnu atmosferu za određeni period, što nam omogućava da predvidimo mogućnost većih promena ili izazova, kako se uskladiti sa energijama i iskoristiti ih da rade u našu korist. Na godišnjem nivou, možemo saznati informacije o periodima koji potencijalno mogu biti problematični, kao i dobiti opštu sliku o mogućnostima koje se pružaju. Godišnji horoskop je najbolje raditi pred rođendan.
 

Cena:

Audio/online analiza – 33e
 
Pismena kosultacija- 44e
 

Smernice za 3 meseca

Smernice za tri meseca su najtraženija analiza, u kojoj imamo uvid u manje periode kao i preciznije tumačenje, vezano za naš rast i razvoj. Idealna analiza za praćenje mesečnih energija, kako najbolje iskoristiti dato vreme, videti da li postoje prepreke i izazovi i koje su nam mogućnosti u tromesečnom periodu. Analiza se osvrće na lunarne povratke i uticaj tranzitnih planeta, kao i drugih važnih astroloških prognoza i progresija.

Cena:

Audio/online analiza – 25e
 
Pismena konsultacija – 35e
 
pexels-tomas-anunziata-412026

Uporedni ljubavni horoskop

Uporedni ljubavni horoskop, daje nam informacije u vezi kompatibilnosti sa određenom osobom, odgovore na razna pitanja u vezi vaše veze i emotivnog statusa. 
Na osnovu uporednog horoskopa, možemo zaključiti da li postoje karmički zapleti, izazovi i koliko je vaš odnos kompatibilan za građenje uspešne i stabilne veze. Analiza uporednog horoskopa, služi da saznamo zašto je neko pored nas, kako utiče na naš život i šta učimo pored nje/njega. U tom smislu saznaćete čemu treba težiti u vezi, da li je ona vredna vašeg truda, razumećete srž samog odnosa i kako se stvari mogu odvijati u budućnosti.

Cena:

Audio/online analiza – 35e
 
Pismena analiza – 50e
 
pexels-mateus-souza-2494701

Konsultacije na jednu temu

U sklopu konsultacije na jednu temu mogu spadati:
 
Ljubavni horoskop – sadrži opis ljubavnog polja u natalu, potencijale na emotivnom nivou u narednom periodu, opis suđenog partnera ili konsultacije oko ličnog emotivnog života i konkretnih pitanja. 
 
Poslovni horoskop – Sadrži opis najboljeg izbora posla/karijere ili poslovnih nedoumica, kao i informacije o tome kada je pravo vreme za određene poslovne mogućnosti. Takođe, analiza uključuje pitanja vezana za finansije i moguće smernice kako bolje upravljati poslovno – finansijskim aspektima u datom periodu.
 
Konsultacije vezane za: prijateljstva, zdravlje, razrešenje karmičkih odnosa, smernice oko odnosa blizanačkih plamenova, manifestaciju i kreaciju života, pružanje pomoći i smernice na duhovnom putu. 

Cena: 30 min -25e / 1h – 40e

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

Prijavite se da na email dobijate obaveštenja o astrološkim dešavanjima i novim programima

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

©2023, Astro Marija. Sva prava zadržana. Designed with  by Impaktiva